Dit zeggen cliënten over Fit by Stella


‘Fit by Stella’ is ook echt Fit!
Ik was geen sporter, zelfs nog nooit een fitnesscentrum van binnen gezien, tot ik Stella leerde kennen. Ze luistert goed naar je wensen en stelt daar samen doelen bij vast. Ik hou bijvoorbeeld niet van rennen of sprinten, maar Stella zoekt meteen andere mogelijkheden om wel aan de conditie te kunnen werken. Ze haalt meer uit je doorzettingsvermogen dan jezelf denkt dat je aan kunt. Zeker pittige oefeningen, maar door de afwisseling fijn en goed vol te houden. De tips voor thuis en bijvoorbeeld je houding zijn welkome kadootjes. Ze heeft me net dat duwtje in de rug gegeven om sport te zien als een heerlijke uitlaatklep!
Dank je Stella, je bent top!

 

Maartje

Wat betreft mijn energielevel gaat het veel beter. Ik voel me fitter, ben weer lekker aan het sporten en ook dit helpt daar enorm aan mee.

Waar ik in de winter echt last leek te hebben van 'een winterdip' voel ik me nu echt weer stukken beter.
De supplementen die je hebt aangeraden slik ik ik nog steeds. Al met al super blij dat ik de test heb gedaan, omdat het voor mij nu eindelijk eens echt duidelijk is waar ik wel of niet tegen kan.
Dit helpt enorm vind ik zelf.' 

 

Bente

Vanaf augustus word ik begeleid door Stella op het gebied van voeding en beweging.

Het voedingsschema dat ik van haar kreeg was afgestemd op mijn behoeften en mijn wensen, maar uiteraard wel met een doel voor ogen. Het schema biedt mij ook voldoende ruimte om te variëren, iets wat ik heel belangrijk vind.

Wat ik enorm heb gewaardeerd in de begeleiding van Stella is dat ze realistisch is. Als het op voeding aan komt kan ik soms redelijk zwart-wit zijn. Nu ik in mijn goede flow zit, vind ik het soms heel lastig te ‘zondigen’. Stella heeft me geleerd dat het best oké is om soms te genieten van een goed glas wijn of dat lekkere stukje chocola en daarvan te genieten. Ik zie dit traject dan ook niet als een dieet, maar als een opstapje naar een nieuwe leefstijl. Iets waar ik ook na het programma mee verder kan.

Mijn doel was om er 10 kilo af te krijgen. Op dit moment is er 12 kilo af en heb ik nog een maand te gaan… op naar de -15 kilo!' 

 

Kim


' Ik heb in de tussentijd veel verbetering gemerkt! De eerste 4 weken heb ik me streng aan het dieet gehouden (geen gluten, geen lactose en zo min mogelijk suiker). Ik had het er zelfs minder moeilijk mee dan verwacht en ook bijna geen cravings. Na die 4 weken ben ik weer voorzichtig andere dingen gaan proberen en met succes! 

En nog een positief puntje is dat mijn haar weer terug aan het groeien is! Ik heb nu overal korte babyhaartjes, dus ik merk dus wel duidelijk verschil.

Ik vind het vooral fijn dat ik nu weet waar het aan ligt, dus dat ik in een periode met veel buikpijn nu goed weet wat ik moet vermijden om het zo op te lossen. Ik heb nog wel wat vaker last van een opgeblazen buik, maar de echte “aanvallen” komen bijna niet meer voor.' 

 

Daphne

' Op maandag 4 februari zijn we echt begonnen. Ik had als doel om 30 kg af te vallen. Het ging als een speer! Stella kon ons via de app  voeding toevoegen evt. Via de mail hielden we goed contact. De eerste keer kwamen we na 4 weken terug en ik was 8 kg afgevallen!! Super trots natuurlijk al! Zo zijn we met regelmaat teruggekomen om alles door te spreken en evt aan te passen qua voeding. Nu ben ik ruim 27 kg kwijt en ga nu heel langzaam, maar ben vooral stabiel. Ik sport nu meer! loop hard met de honden, train veel met de honden (Agility ) en loop wedstrijdjes. Ik ben Stella dankbaar voor de fijne begeleiding tijdens dit proces en dat ze ook zeker een luisterend oor bied. ' 

 

Kim

' Het gaat een stuk beter met me! Ik slaap weer goed en heb veel meer grip op wat ik eet. Mijn darmen zijn een stuk rustiger en ik heb echt minder last van mijn buik. Met de extra suppletie en het opletten met gluten heb ik al veel stappen in de goede richting gezet.' 

 

Ellen