Hi!

 

Ik ben Stella Roggeband, diëtiste en gek van sporten!

 

Je kunt mij vaak in de sportschool vinden. Hier werk ik en train ik zo’n 5-6 uur in de week. Ooit ben ik begonnen met groepslessen en daarna naar krachttraining overgestapt. Inmiddels heb ik iets gevonden wat helemaal bij mij past, CrossFit. Ik vind het heerlijk om het maximale uit elke training te halen en te werken aan een sterk lichaam.

 

Bij al dat sporten hoort natuurlijk een gezonde leefstijl. Dit begint met goede voeding. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in sportvoeding en weet ik precies wat nodig is voor een gezonde voeding bij duursport, krachtsport en teamsporten. Graag wil ik jou helpen om het beste uit jezelf te halen! Houd mijn blog bij voor alle interessante weetjes en feitjes over (sport)voeding.

 

Sport je niet, maar wil je toch meer weten over gezonde voeding? Geen probleem, ook hier kan ik je mee helpen. Als diëtiste kan ik je helpen bij verschillende ziektebeelden als; overgewicht, eetstoornissen, prikkelbare darm syndroom, hormonale disbalans, diabetes en ook bij het vinden van de juiste voeding bij voedselovergevoeligheid, voedselallergieën en vegetarisch of veganistisch eetpatroon. Maak hiervoor een afspraak door contact met mij op te nemen.

 

'Be strong enough to stand alone,

smart enough to know when you need help

and brave enough to ask for it'

 

Liefs,

Stella